? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Wednesday, May 27, 2009

takder citer nk diciterkan...

sorry la kawan2...lately ni berbizi bizi bangat..dan tak der citer nak diciterkan...skrg ni duk bizi training sukan..sabtu ni dah ada perlawanan badminton kat KUITTHO(betul ke ejaan aku ni??hee..),batu pahat..mula2 aku join dak2 netball...tp aku dipujuk main badminton oleh slh sorg staff kat sini..aku berbelah bagi...tp akhirnyer aku amik keputusan utk bermain bdminton..(mcm la power sgt aku ni main bdmnton..)tp tu la...sbb nk cukupkan tmpt nyer pasal,aku korbankan diri utk bermain bdminton..memandang kan bdminton tak der training,aku menyebokkan diri bermain netball..saje jer nak memEluhkan bdn ni...kang pengsan lak aku masa main bdminton nnti takder wat stamina...tp sonok la training ngan korg...wawawawa...paper pun wish u'll luck sabtu ni nnti..nnti mira upload pic kiter utk karnival sukan TM Johor kat KUITTHO nnti yer...daa..

Monday, May 25, 2009

1,2,3,4,5,6.....

1) Do you think you are hot?
skrg ni mgkn tak sbb air cond kat telekom ni mmg sejuk ssgt. tp klu smlm mmg panas teramat..mcm terbakar jer kulit ni..hee


2) Upload your favourite picture of you.

semenjak bertudung ni dah jarang la snap pic..huu...


3) When was the last time you ate pizza?
bulan april. kat ofis. tu pun staff telekom ni yg belanjer (makcik2 belanja sbb dpt duit saham kot..hee)

4) The last song you listened to?
lagu dari rama band - saat-saat terindah (lagu dlm citer CINTA UTK AIN)..sedih tu lirik lagu ni...

5) What are you doing right now besides this?
tghwat tag yg sue suh wat ni..hee..sambil dgr lagu sedih ni...huhuhu..

6)What name would you prefer besides yours?
ni kawan2 yg gelar..bukan mira yg create pun..dorg pggl mira, IMPAK..sbb bwk keta member masa tu...pinjam just nk glemer jer..hehehehe..

7) People To Tag :
saper2 la yg view blog mira ni...hee..

8) Who is number one?
family la...

9) Number three is having a relationship with?
susah la jawab utk soalan ni...hee..IM SO LONELY..

10) Say something about number five?
5?ape yg mira tau 5 waktu solat dlm sehari.. hee..

11) How about number four?
suke baca blog sue n cud yg rajin update blog...(tak mcm mira ni..hee)

12) Who is number two?
NOT YET..


sue...thanks tag ni kat mira...
so?ok tak??hee...

Wednesday, May 13, 2009

MY new shawl...hee

boring...boring...boring...
tak tau nk wat per..sistem baru kat keje aku ni asik hang jer...
fedup tol..tp nk kongsi dgn kawan2 la pasal shawl yg baru mira beli ni..
hee..klu ada yg berkenan,leh kontek2 ya...winkk..
tudung atas ni asalnyer ada keras kat depan..aku tlh meng'operate'kan nyer..tgk la sendiri..dier dah jd lembik..yg ni baru la aku suka..klu keras jer dah mcm kejang rasanyer..hee..

yg ni lak pic aku pagi ni..hee..aku amik senyap2..t kang ader lak dak2 ofis ni perasan lak aku candid2 ni..hee..selendang ni pun asalnyer ader pengeras kat depan..warna merah mak ngah..striking sgt warna merah kat kepala keras tu..di sebabkan tak berapa selesa,aku pun meng'operate' nyer lagi..terus bertukar menjadi shawl..kreatif tak..pasni msti ada yg nak cuba cara aku ni..selamat mencuba..kuikuikui..

warna tudung ni garang kan..nk wat camner kan..dah terbeli..pakai jer la...
huhuhuhu..

suka sgt shawl ciffon yg ni..tp tu la...
kain dier sensitif sgt..tersangat la lembut..kene jaga die baik2..

yg ni pun aku suka sbb dier ada border..aku just testing jer shawl ni..


yg ni lak nmpk cam comel biler panadai menggayakan nyer dgn baju..k la..aku pun tak tau la sejak biler aku pndi nk pki shawl2 ni..aku pun dah jenuh ajar kawan2 ku cara memakai shawl ni..pening jgk dorg nk belajar..hee..thanks for beau bargain butik..yg membuka hati ku utk memakai shawl yg ala2 selendang ni..ahaksss..selamat mencuba..

Thursday, May 7, 2009

KAWAT KAKI..menang beb no-3 hee..

ni la pakaian kitorg utk pertandingan kawat kaki..dgn 'LAH', samping,dan sarung tgn putih..
poyo sungguh..sblm kawat : "ni klu kalah ni tak tahu lah nk tutup muka kat maner.."
huhuhuhu..

lepas kawat kaki,kitorg ada byk aktiviti sukaneka sementara menunggu keputusan kawat kaki..




berdebar2 nak kawat ni...dah la kontinjen johor first lak tu masuk barisan...


dan lastly, kontinjen johor menang jugak dapat no-3
alhamdulillah..
tak payah lah nk tutup muka..hee

ni la gabungan tarian dari kontinjen johor..dimulai dgn tarian johor,cina,india dan akhir skali truely asia..saksikanlah..cari lah aku klu terer..aku lah gadis melayu yg paling ayu menari dlm tarian tu..kihkihkih...

video

TIARANITA JOHOR..penari kebret(hee)

ni la first time aku masuk pertandinagn tarian..aku punyer la kutuk2 dulu tarian ni aku tak pandai buat,...
nk lembutkan tgn lagi la...tapi aku terpaksa jugak mencebur kan diri dlm tarian semata nk jaga nama kelab ni hah..tgk la pic kat bwh ni..poyo sungguh aku dgn gaya ala2 pape ntah..tu baru lepas solek la tu..tak nak tebal 5 inci lak muka aku di meke up kan..huhuh

bersama penari tarian china..hee..comel2 belaka dak tarian cina..muka pun dah mcm org ciner..


aku sempat bergambar dgn adibah nor..best seh dpt sandar kat perut dier..hee..


aku bersama camera kesayanganku...


gabungan penari melayu,cina dan india..




About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..