? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Wednesday, March 11, 2009

first time wei...

first time aku guna blog ni...

ni pun member yg rekemen suh aku wat blog ni...
aku sepatah arang pun tak tau guna camner...
main wat jer la...
bedal jer...
let's gone....
hehehe...
perjalanan bermula di sini...
ready get set goo...
cam nak berlari lak aku...hehehe...
perkenalkan diri la...
nama ku DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..
just panggil jer mira..
skrg aku nk mintak kwn2 aku tolong la ajar aku cam ner nk guna blog ni...
utk aper pun aku tak tau...
tp slam perkenalan ya...

5 comments:

meera said...

huhuhu...
tak der org datang pun site blog mira ni????

kyoko said...

hye!! i dtg..huhu..
i pun bru je jinak2 nk blog2 ni..
so u..gudluck..

sue_babygenjos said...

hallo...hallo....
oooh....akhirnya tercipta juga blog ni...congrat...
slow2 layan...nnt pandai la tu...
hehehe...

meera said...

huhuhu...
thanks fren for supporting..

Anonymous said...

iEna nye lagi la
ape daa..
jadi belacan ke smbal blacan ke
ape ke iEna pn tatau
tape tape
nnti ok la tue
idea blom dtglagi la nk bwt cmne
hehehe
keep in touch
meera
:)

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..