? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Wednesday, May 13, 2009

MY new shawl...hee

boring...boring...boring...
tak tau nk wat per..sistem baru kat keje aku ni asik hang jer...
fedup tol..tp nk kongsi dgn kawan2 la pasal shawl yg baru mira beli ni..
hee..klu ada yg berkenan,leh kontek2 ya...winkk..
tudung atas ni asalnyer ada keras kat depan..aku tlh meng'operate'kan nyer..tgk la sendiri..dier dah jd lembik..yg ni baru la aku suka..klu keras jer dah mcm kejang rasanyer..hee..

yg ni lak pic aku pagi ni..hee..aku amik senyap2..t kang ader lak dak2 ofis ni perasan lak aku candid2 ni..hee..selendang ni pun asalnyer ader pengeras kat depan..warna merah mak ngah..striking sgt warna merah kat kepala keras tu..di sebabkan tak berapa selesa,aku pun meng'operate' nyer lagi..terus bertukar menjadi shawl..kreatif tak..pasni msti ada yg nak cuba cara aku ni..selamat mencuba..kuikuikui..

warna tudung ni garang kan..nk wat camner kan..dah terbeli..pakai jer la...
huhuhuhu..

suka sgt shawl ciffon yg ni..tp tu la...
kain dier sensitif sgt..tersangat la lembut..kene jaga die baik2..

yg ni pun aku suka sbb dier ada border..aku just testing jer shawl ni..


yg ni lak nmpk cam comel biler panadai menggayakan nyer dgn baju..k la..aku pun tak tau la sejak biler aku pndi nk pki shawl2 ni..aku pun dah jenuh ajar kawan2 ku cara memakai shawl ni..pening jgk dorg nk belajar..hee..thanks for beau bargain butik..yg membuka hati ku utk memakai shawl yg ala2 selendang ni..ahaksss..selamat mencuba..

5 comments:

sue-babygenjos said...

mira, yang polka dot tu lawa n cute la mira. stay cute ye mira.

ayie said...

ai comei....
amboi..begaya sakan nampak....
beli kat perlis aritu ka....
tgk kat blog aie...VISCOM aritu...

meera said...

polka dot tu mmg cntik sue...tp tu la..susah nak matching dgn baju...huhuhu

BeauBargain said...

aaaa mira..ade gamba ni blh sambar nk letak kat blog tak??hihi cumel..paisley ttp personal fav ku :p

meera said...

NAK WAT MODEL PUN TAK PER LA AYU...HEE...

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..