? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Wednesday, May 27, 2009

takder citer nk diciterkan...

sorry la kawan2...lately ni berbizi bizi bangat..dan tak der citer nak diciterkan...skrg ni duk bizi training sukan..sabtu ni dah ada perlawanan badminton kat KUITTHO(betul ke ejaan aku ni??hee..),batu pahat..mula2 aku join dak2 netball...tp aku dipujuk main badminton oleh slh sorg staff kat sini..aku berbelah bagi...tp akhirnyer aku amik keputusan utk bermain bdminton..(mcm la power sgt aku ni main bdmnton..)tp tu la...sbb nk cukupkan tmpt nyer pasal,aku korbankan diri utk bermain bdminton..memandang kan bdminton tak der training,aku menyebokkan diri bermain netball..saje jer nak memEluhkan bdn ni...kang pengsan lak aku masa main bdminton nnti takder wat stamina...tp sonok la training ngan korg...wawawawa...paper pun wish u'll luck sabtu ni nnti..nnti mira upload pic kiter utk karnival sukan TM Johor kat KUITTHO nnti yer...daa..

1 comments:

sue-ladygenjos said...

takperlah, nanti ade lah citer tu.
mira, sue dah tukar blogsite ye.
http://sueladyg-corner.blogspot.com
just for your info.

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..