? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Tuesday, October 13, 2009

BENGANG...!!!!

bengang betol la rini...dah la gaji masuk tak betul...nk refer pd HR lg...dah la masa nk print statement gaji td si katek tu duk sebok tgk aper yg aku print..KANTOI BONGOK je kat situ..siap nk tgk lama2 statement gaji aku..KENAPA EK DORG NI KEPO KEPOCHI sgt...???!!!!tau la gaji ko beso...tak yah la nk berlagak..ko pun tgk la naper gaji leh beso??sbb dah nk pencen kan??bukan sbb lulusan yg ko ada kan???hmmm..sajer nak sedapkan ati jer...hisshhh..aper la aku ni nk baran lak tiba2...tp masa aku nk ke toilet td,perrgghhhhh!!!!!aku tak tau la saper punyer leh ternampak lak aku....WTF!!!!loya betul tekak aku smpi tak der mood lansung nk mkn...tp perut aku lapar ni...hmmm...

p/s:lunch ni nk mkn mc'D..nk kumpul glass yg ketiga aku kmpl..this week colour grey yer kawan2..jom!!

10 comments:

aRi sHu said...

hahaha..pisang emas dalam toilet bowl..wakaka..mira kt ofis ni bukan si katek je yg kepoh..semua mkcik la tak terkecuali..

nak ikott g mcD!!

sue_hatimanis said...

ape punyer bangsa la yg kepoh sgt nak tgok stetment gaji mira?
ni mesti kaki jaga tepi kain org ni..
sue paling benci spisis cenggini tau..
nak jaga tepi kain org pun agak2 la..
sabao ye mira..

fhad said...

hahah.. sabar je.. sape punya la ek harta karun di toilet t.. mmg x beradab.. aishh.. ade gak org bz body camtu ke meera? dalah katik.. aik ske2 je aku kutuk.. hahah

Julia & V said...

hai :) ske bce novel?

jmput2 lah ke online novel sy ye ;)

http://jeritanyangpudar.blogspot.com

time ksh ;D

meera said...

TO CUD:
ntah la cud..terjumpa lak pisang emas pastu si katek tu kepochi..rini lak mira meroyan...hmm...nasib..nasib..

meera said...

to sue:
geram sgt tau su bile kepochi tak kene time nyer...

meera said...

to fhad:
ada la fhad..kat ofis fhad takder ke yg kepochi??

enyheartsdiamond said...

nak period kot;)

aRien de GreaT said...

uish mira..kumpul glass tiap2 mggu ek..cnthekkk la...nak satu..huhu

meera said...

to eny:
haah...betol jangkaan eny la..

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..