? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Monday, June 15, 2009

bual2 kosong yang ada makner...hehe..

antara perbualan my mum dgn makcik salasiah (kawan time my mum keje sama2 dulu kat kilang) ptg smlm...

cik salasiah:assalammualaikum..ida ke ni?ape kabar?(ayat aku reka sendiri..hee)
my mum:waalaikummussalam..laa..kak salasiah ke ni??sihat walafiat..lama tak dgr kabar..(ni pun ayat aku reka)
cik salasiah:tu la..tb2 jer tingat kat ida la..nak tanya la kat ida..anak perempuan ida tu dah ada yg special ker??(ni betul dari aper yg my mum citer kan..hee)
my mum:ntah la..kawan2 ramai la..tak tahu la kak..naper ni kak???
cik salasiah:jom la ida kiter berbehsan..(sambil ketawa).anak akak yg sorg ni tak der calon lagi la...igt nk kenal kan dgn mira..klu dier tak der yg special la...
my mum:ntahla kak..nnti la ida tanya..bla..bla..bla..
cik salasiah:bla..bla..bla..
tak tau la pastu dorg borak aper yek..hehehe..
tu la antara sesi perbualan ptgnyer...

sesi perbualan di mlmnyer lak..tgh aku lepak2 dgn my mum n adik2,(dad ku wat paperwork kat bilik atas),tb2 my mum tanye aku soalan yg hampir tekujat jgk aku dgr..

kak,ko dah ada yg special lom?????
wahhh!!!soalan cepu emas + perak + gangsa ni...terkedu gak aku nk menjawabnyer..aku tanya semula pd my mum,"ma tanya aper ni???"then my mum jwb blk,"laa..tanya jer tak boleh ker???"sambil tersenyum ada makna..then aku jawab jer...ONTAH LA MA...hehehe..
then perbualan diakhiri dgn ayat yg sgt INDAH la jgk..klu takder yg special,ada org berkenen dgn kakak ni haa...heee...ok...
the story will be continue..

3 comments:

alfi said...

ceh ceh ceh..
ada yg berkenan la org tu..
ape lagi mira..
juz give a try..
tapiii nnt A.F.Z cmne?
haha

sue-ladygenjos said...

jeng..jeng..jeng..
hee hee hee

meera said...

APER YG JENE JENG JENG NYER SUE???

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..