? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Tuesday, June 16, 2009

ku minah bunger...hee..

ni la first time aku ala2 model bunga utk bunga2 kat laman umah nenek aku..
cantik kan laman ni..klu rajin,singgah la..siap ada bistro tau kat laman ni..
best sgt tau..my opis mate pun ada yg pnh bermlm kat sini..wei kawan2!!jom la g umah nenek mira lg...kata rindu..hehehe...
posing ni paling aku suka..hikhikhik..

haa...tingginyer pokok kelapa itu..


pintu gerbang umah nenek..


tgk ni..aku petik dari pokok kekabu..


nek,mira petik skit tau bunga nenek..hehehe..



just for you...hehehe




happy nyer aku time ni...

di bwh pokok rambutan...hehehe

terbangkan tiupan bunga ini utk yg teristimewa...ahakss..



pnt shooting..rehat sbentar bersama dot dot dot..kuikuikui..

3 comments:

alfi said...

ala org tau sape dot dot tu..
hehe..
tgk kete da tau da..haha..

lengcipan said...

meera..
kalo nak fotosut yg lagi best, jgn lupe eh panggil...huhu..

meera said...

ala abg leng...mira dah ada fotosut peribadi la..hehehe

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..