? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Wednesday, August 12, 2009

ENTRY FROM SUE....

thanks so much my dear,sue...

epi belated befday meera!


Author: sue_hatimanis at:Wednesday, August 12, 2009 5 comments
first of all, sowi bebanyak coz post entry yang emo-emo tu termasuk my quick diary takde kaitan dengan kamu-kamu semua k... korang tak de salah ape2 pun kat sue... dan sue takkan nak salahkan korang... terutama sekali si meerakiut ni... tetiba lak tanye sue marah dia ker? terkedu perut sue bile orang tanye soklan begitu... apelar meera... mane de sue marah meera... serius memang meera termasuk semua blogger yang setia mengikuti perkembangan blog sue takde ape-ape salah pun dengan sue ok... sue sayang korang semua taw coz sue mane de member nak berborak or share something about my life... hanye blog ni la yang menjadi perantaraan sue ngan korang... anywey...
~
" Happy Belated Birthday to Meera " yang ke-24 (tol ker ni?)
sue ade ucapan yg special untuk meera... dia ni bakal jadi pengapit sue tau...
~
- makanye umur kamu same ngan sue lah ni... bile nak bagi sue rase nasi minyak meera yer?
- agak-agak ulang tahun ni ape wish meera yer?
- semoga meera bahagia dengan orang tersayang and keep happy everyday ok?
- kita tetap kawan ok?

6 comments:

sue_hatimanis said...

alamak...entry sue pun meera amik? pulangkaaann!! pulangkaaaan!! nyanyi jap lagu mosha omar k... huahuahua... apepun wish you a happy day!

Anonymous said...

DIA NK KAHWEN DH SUE.....HHEHHEHEHEE

meera said...

to sue:
mosha omar??hehehe...artis baru ea sue??tru to keep happy always after this..amin...

meera said...

siapa kah gerangan beliau yg membuat-buat cerita aku nk kawin ni oii....lambat g la...

VirginBitter said...

sape nk kawin ke...yg baik2 jgnla nk dsembunyikan..patutnya dihebohkan...meh VB yg sebarkan cik MERA kita nk kawin da..hahaha

meera said...

TO VIRGIN:
wei...maner ada nk kawin ni...jgn la wat citer!!!!!!!!!

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..