? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Wednesday, August 5, 2009

pecah kesunyian..

fuhhh...baru dpt dgr radio kat pc aku kt meje keje aku ni..punya la bosan giler hari2 dgr lagu pop yeh yeh la..jiwang karat la..hahahaha...wat the joke!


ntah ape kene la pak gad n mak gad kat bwh tu..layan retro la pulak..nsb dah boleh dgr siaran radio era kat pc..selama ni kene block jer dgn TM..


tp ntah mcm maner ntah tgh mencari2 kanopi2 perkawhminan yg cantik2,trs dpt siaran radio era ni kat laman web die..(oppss..jgn pk bukan2 k..just tgk2 jer..ahaksss)..tp..ntah la..sejak kebelakangan ni asik nk tgk pelamin la...hantaran la..canopy la...padahal kawan2 aku yg nak kawin,aku lak sebok jer nk husya2...hehehehe..tak per la..pilihkan utk kawan kan...utk diri sendiri pun k gak per..hahahaha..lately aku pun tak byk sgt citer nk update kat blog ni..aku leka dgn menatanag kahwin2 ni la..wedding planner la kate kan..hahahaha...poyo jer aku ni...


aku posa rini..posa sunat..sempena nisfu syaaban..aper tu nisfu syaaban??
link la ke sini utk tau lebih lanjut mengenai nifsu syaaban ye kawan2 ku..
nisfu
syaaban


sejak biler lak aku ni mcm ustazah lak ni...kuikuikui...


lagi 7 jam waktu mgrib..hehehehe
opss...

8 comments:

sue-ladygenjos said...

bagus bagus...
keep up meera..

meera said...

hee..thanks sue...4 ur support...

aRi sHu said...

shhhhhh jgn gtau org kta dpt dgr era..nnt lepas ni kena block plak..hahahaha..

ceh meera dlm diam..rupa2 nya dah get ready eh? saing2 azs ke?

tayar soton said...

chaiyoook!!!

meera said...

to cud:
uittt...tak ler...khabar angin dari kabar jer tu..heeee

meera said...

to tayar soton:
chaiyokkk!!!

fhad said...

owhhh pose ke.. bagus2 sempema nifsu syaban ni.. nnt buke ngn sape? jgn dgn Ahmad nisfu sudah.. (director dalam cite bujang lapok) wakakaka

meera said...

TO FHAD:
nk mkn nasi ayam penyet kat banafe...fhad jgn jeles k..hahahaha

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..