? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Monday, August 10, 2009

menghitung jam....

tik..tik..tik..

tok..tok..tok..

tik..tik..tik..

tok..tok..tok..

tik..tik..tik..

tok..tok..tok..

ALA.....LG 6 JAM JER LG DARI SKRG AKU YG KE dot dot dot..
happy besday to me..
huhuhuhu..takder org pun agaknyer yg igt besday kiter ni..
waaa.....
*sedih sbb dah tua tmbh setahun dah ni...

14 comments:

ayie said...

hepi besdey.............
ingat la....tunggu time je nak hbq....
selamat hari lahir....
moga hidup bahagia diberkati
Allah S.W.T.

umie said...

happy besday yang ke 24 meera..semoga dipanajngkan umur denga ibadah...di murah kan rezeki dengan rezeki yang halal dan semoga bahagia dunia dan akhirat....ammiinnn....

Silverleaf said...

Selamat HAri JADI!!!!!!!!!!!!!!

aRien de GreaT said...

eh mira..today birtday arien..esok urs ek..k2..heppi birthday dear... :)

fhad said...

mira... happy besday to u... fhad lambat ke wish? sowie loh.. x taw besday mira ble.. huhu... pape pun harap mira nye kehidupan akan bertambah bgus, kesihatan bertambah baik... dan yg penting jumpe jodoh yang sgt baik... ok.. happy besday to u...

yaya said...

birthday meera ke?
happy birthday to u!
wish u all d best,smoga dipnjgkn umor dan dimurhkn rezeki..amin

azli said...

Salam singgah kat blog kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/
Lama tak berkunjung kat blog mira dolce ni.. girl kami skrg ni agak bussy nya bosan lah banyak kerja.. nak buat cam ne cari rezeki.. kami syukur murah rezeki sempena nak raya ni..sorry ye lama tak chart

Yup Selamat Ulang taun kelahiran Mira dolce yang ke berapa kami pun tak tau lah...berapa2 je lah..

Syugia ku ucapkan salam ulang taun kelahiran ko..mudahan dipelihara Allah hendaknya jua..Panjang umurnya.. Murah rezeki.. dan sihat wal afiat sejahtera.. Moga dapat lelaki idaman yg ko mengidamkan..Aminnn..

Happy birtday to u.. Mira Dolce

meera said...

to aie:
thanks aie sbb igt besday mira...


to umie:
umie,camner tahu umur mira ni...dah malu dah mira..heee..dah tua kan.??thanks umie...

meera said...

to silverleaf:
thank u awak!!!!!



to arien:
besday kiter sebelah2 la..bestnyer...happy belated besday to u too honey...

meera said...

to fhad:
takper..klu mira tak wat entry tu msti ramai tak tahu kan..amin...thanks fhad...


to yaya:
thanks yaya..amin...

meera said...

to azri:
thanks azri sbb masih igt kat mira dolce ni..heee...panjang nyer ucapan azri utk mira ni kan..amin...insyaallah..thanks for the wish...

Ms.Independant said...

Happy birthday Meera! (^^,)

meera said...

thanks farah!!!

Ms.Independant said...

Mai dtg amek adiah kat page frh =)

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..