? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Monday, September 14, 2009

highway baru..(lebuhraya-E22)..

hari ahad ritu pas solat zohor,ma n pa ajak jalan2 kat hgway baru..hee...tiap kali sbtu ahad,msti ada jer plan nk g jalan2..mlm jumaat ritu tak sempat aku rehat blk dari keje,dah ajak kuar mlm tu g bazar kat pasar borong..punyer la ramai org mcm taik..heee..sibuk nk cari baju raya..kuih raya...turun la sana..best jugak..terasa esok nk raya pun ada..then siknyer pagi sbtu tlg my mum pasang langsir dah gubah bunga..ptg tu kuar buka kat luar..then ahad tgh hari lak g jalan2 kat hgway ni la..dok jalan2 amik hgway baru dari senai pg ke psr gudang..trs tembus kat kg pasir putih..dahsyat la..hee..jalan2 trs kat kompleks pasir gudang then trs buka posa kat situ..perrghhss..mmg penat berjalan la time2 posa ni baru la nk berjalan camni..time tak posa tak nak jalan2 camni lak..huhuhu

haa..ni la kad tol senai-pasir gudang-desaru
jambatan tu pun skrg dlm pembikinan lg kat desaru..dah mcm jambatan pulau pinang lor...hee



cam lebuhraya kat ganu pun ada laa...





tak pasti lak ni tol plus ke aper..sbb klu tol plus dier warna ijau..ni warna merah lak..hee...

8 comments:

suhaila-ab said...

WAH NI NAMANYA JALAN JALAN CARI PASAL..HEHEH...PEGI UMH AKU ADA KAD RAYA...GI AMIK....POSMEN MOGOK TAK NAK ANTAR!!

Ms.Independant said...

Aah la meera...
Cam highway pantai timo...
Mmg nantOk lalu highway camni..
Jalan die lurus jek! Huhu :)

aRi sHu said...

wah perasmian highway eh mira?
rajin eh ayah mira bwk jln2.
ni mesti shopping sakan ni..

meera said...

TO FRH:
MMG CAM HGWAY PANTAI TIMUR..TP NI LAGI PANJANG HIGHWANYER...HUHUHUHU...
MLM2 MSTI NGANTUK...LUM SIPA SEPENUHNYER..

meera said...

TO CUD:
ELEH CUD NI...KAT HGWAY TU MANER ADA SHOPPING KOMPLEKS PUN NK GI..HEE...

ayie said...

jalan2 hujung minggu la ni...he..he..

meera....ayie nak bg kad raya..amik la....kat blog ayie

p/s: ayie dah pos kad..tgu ek..

azli said...

Salam Ramadan dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam lembaran Aidil fitri Maaf zahir Batin sesungguhnya aku ade buat salah terkasar bahasa harap di ampun... salam kenalan…….

Lemang lontong ketupat laksa,
kuih semprit kuih koya,
Sebulan sudah lama berpuasa,
Tiba masa untuk merayakannya,

"Ramailah orang memasang pelita,
berbaju melayu cantik ceria,
Salam dihulur kemaafan dipinta,
Menyambut aidilfitri hari mulia"

Maaf kerana lama tak berkunjung diblog korang kerana aku kesibukan disaat kerja-kerja-akhir di bengkel.. sorry.. aku tetap mengingati kalian semua.. my friends.. sincere azli…

jalan baru tu free je sebulan lamanya.. aku dah try laluan membosankan.. jemu.. adoh naik bukit turun bukit.. pastu kona pusing

diadiot N's said...

lawanyaa kad dye :D

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..