? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Monday, November 16, 2009

berlansungnyer aktiviti tiaranita TELEKOM...

tersebut la alkisah....hehehehe...ok..dah stat dah ni cerita perjalanan ku ke kl weekend haritu...hari jumaat kami berlapan half day..jam 12.30 dah kuar alik umah masing2 dan bertolak last2 jam 2 ptg..then singgah ayer hitam nk cari bahan utk pertandingan kami esok..cari bunga la..bahan kek la..gabus bunga la..aper lagi ek..??pastu singgah telekom muar utk singgah solat asar..then singgah umah adik ida kiter ni hah...kononyer nk amik brg...sekejap jer singgah umah ida..tu pun mcm dah mgrib..igt kan nk jemput kitorg mkn malam...rupanya anganku musnah..sekadar bergambar shj di halaman rumahnyer yg tersergam indah itu...hikhikhik...
sorry arr...pic kami di umah adik ida kiter ni agak kelam la...sajer tak nak bg clear..umah dia cantik wooooo!!!then kami terus kan perjalanan kami sehinggalah kami singgah di rnr seremban...si lindot memperkenalkan makanan yg sedap di situ..katanyer yong tau fu kat situ sedap..tp mmg best la yong tau fu kat situ...so aku rekemen kan pada kawan2 ku yg lain,klu singgah di rnr seremban t jgn lupa mkn yong tau fu di situ yer...promote ni...tauke kedai tu kene bg aku komisen ni...hahahaha..ok...kami smpi hotel penginapan kami pd jam 10.30 mlm...tu pun sesat..maklumlah...sumanyer rabun malam...rupanyer blkg hotel HILTON jer...igt kan dpt duk kat hilton...perasan lak aku ni...
wajah2 mereka yg kepenatan...
budak kecik si amalina dah tak sabar nk jumpa katil..katanyer penat duk dalam keta...cittt...bukan dier yg drive pun...hhuhuhuh
senyum2 gak...sok dah perlawanan wei...aku tak gerun lansung...hahaha..berlagak tol aku ni...
hahahaha...aku mengintrkan muka ku dgn budak kecik ni...
ok...jom tido...sok kene bgn awal...ceh...tido awal lak aku ni...oppsss...
-
-
-
14/11/2009 (saturday)
ni la wajah kami dgn baju yg diberikan oleh tm johor..hahahaha...ada nmpk mcm org telekom ker???aku tgk cam makcik cleaner ada la...tak pun tukang isi minyak kat petronas tu....huhuhuhu...redha jer la...janji ada yg sponsor...sponsor ker???
kami mahu menuju ke situ....
ya!!!!itu la dier...!!!MENARA REBUNG TELEKOM...
segala atucara berlansung di sana...
wait ya...kitorg dari johor ni akan kalah kan wakil2 negeri di sana...cittt...POYO!!!
mmg la besar tm ni...nama pun kat kl...mesti la yg UTAMA kan...setakat kat jb telekom pelangi tu...ala...aper la sgt kan...aper pun...aku bangga menjadi slh sorg warga TELEKOM BERHAD ni...
love u so much la TM!!!bodek ni...hahahaha
aku dan amalina berposing....
ok...kiter dah tiba di perkarangan yg di tuju-tuju kan itu...
jam 8.30 t bermulanya acara gubahan dari kain telekung dan kain ela dan gubahan bunga...
ni la peserta utk acara gubahan telekong dan kain ela...
amalina & ida
tgk tu si ida...smpi tak cukup meja sanggup wata kat bawah....
hobin ja hobin!!!ain sibuk mengintrokan diri...hee

citt....amalina pun nk jugak tak cukup meja...aku mengitrokan diri jugakk....

lipat kain ela tu btl amalina...kang tak jadi bentuk kipas kang...hee...

amboi....cerianyer adik ida kiter ni wat topi dari kain telekong yer..heee

siap peace lagi tu...

ni la nama yg diberi gubahan dari ida
(wakil dari johor)

caiyok2 ida!!!
ok...skrg kiter perkenalkan peserta gubahan bunga lak yer...
yg kiri aku ni pijot...dan yg kanan aku tu lindot..
walaupun group kami dari johor tak cukup bahan,kami tetap berusaha...krn usaha itu tangga kejayaan...hahahahaha...
ni la nama bunga gubahan pijot..
taman astakona...
wah!!!berkona kona yer bunga pija...hehehehe..sgt comel tau gubahan die ni wat...
ni lak nama bunga gubahan dari lindot...
mcm pernah dgr tak???
kami dah kebuntuan ide utk bg nama...
huhuhu..
linda berposing bersama bunga jadian beliau...
comel....
k...pasni aku tempah ko utk gubah bunga utk aku kawin nnti yer...heee
walaupun kecil shj bunga yg di hasilkan oleh pija...tp sgt memberi maksud tersirat di sebaliknyer...oppsss...

antara bunga2 yg di hasilkan dari negeri lain...linda...bunga kamu sgt comel la...
acara seterus nyer adalah hiasan kek...kek kosong sudah diberikan..cuma tinggal hiasinyer dgn icing yg disediakan...dlm acara ini,aku n huda yg bertanding...aku leh ketandusan idea lak masa tu...maklumlah...hari pertama aku peyed lak masa tu...skt pinggang la...pening la...tp aku gah kan diri gak time tu...demi TM johor...poyo lagi aku ni..huhuhu
cuba tgk aku wat aper tu...tu la main2 namanyer...aku men tepek2 jer kat kek tu...hahahaha...cantik jugak kan aku tepek2 tu..hahahahaha
peace!!!!
huda sgt serius dlm acara ini...aku mengharapkan pd huda jer menang utk acara ni...hehehehe...go huda go!!!
aper2 jer la aku wat tu...malu seyyyy!!!
ni lah hasil kami berdua...jauh beza kek aku dgn kek huda...wa respek lu la huda...pasni leh buat part time bukak kedai kek ea...hee
ni la nama kek aku!!jgn marah yer erra fazira krn mencuri nama ini..heee
it's birdy....from huda...comeynyer...mcm tuannyer jgk...
ni pulak peserta utk acara gubahan dari buah buahan dan sayur sayuran...
ain alfida bersama gubahannyer...
dan maliana bersama gubahanyer (kuala sedeli)..heee...
promote johor...
upacara penyampaian hadiah..hah???fiza mng???
ida pun mng???
hee...jgn terkejut yer...kami berlapan sumanyer menang...
YAHOOO!!!!!!
klu tak cayer...cuba kira kotak yg ada di belakang kitorg tu...suma nyer kitorg bolot...thanks la TM...tak sia2 kami dtg bertanding...hehehehe...
-
-
-
-
-

ok...pas penyampaian hadiah..kami bergegas ke hotel THE LAGEND utk majlis HIGH TEA...agak sesat jgk nk cari hotel ni...berdekatan dgn shopping kompleks the mall..tau lak aku nama2 shopping kompleks kat kl tu...klu mid valley ke..sogo ke..wan utama ke..curve ke...aku tau la..hehehehe...
kami suma menyalin baju cantik suma kat rest room hotel kat sana...agak lucu la...tp ok jer time tu..last2 cantik jgk kitorg masa tu walaupun tanpa make up skit pun...ahaks...
posing2 kami...tp perut dah lapar ni...


wajah bajet ayu tanpa make up...hahahahaha..3 dara gewdikss...ahaksss...
ida sedang menjampi air....
%&&&)%$^$@#*)))
amalina main sorok2...
kepala aku besar ke cawan tu besar???hehehehe
tetau kehormat,tun dato' sri hasmah bt mohd ali..
jgn kata tak kenal k...
artis undangan, noorin aziz...cantik bangat dier ni!!!
upacara majlis hbs jam 7.30 mlm..perut dah kenyang mkn,sempat kami berlapan bergambar meraikan kejayaan ptg td..hehehehe...tp sok nyer hari ahad, bermula la acara yg di nanti nanti kan.. leisure hunt!!! yea...tak sabarnyer...
layan dulu ea pose kami berlapan...
comel nyer kamu suma...!!!
love u so much la!!!

p/s:penatnyer tgn aku ni wat report...any one can continue this report??huhuhuh

4 comments:

@nn said...

perghh....giles la..kalo org kompem menangis guling2 mira sbb xreti lor nk hias2 kek ni..fail...hihihi..len kali g, org nk join jln2 jek...

meera said...

ok....insyallah...tahun depan ann gerenti leh g nyer...klu ann tak nk g,mira paksa jgk utk pegi...heee

Ms.Independant said...

Congrats Meera!
Nak kek tu skettt!
Hehe :)

meera said...

thanks farah!!

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..