? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Tuesday, November 3, 2009

NORDIN MAD TOPP????


penah dgr tak nama tu??
ala yg bom2 tu...
kat maner tu...kat indonesia kan..
dah meninggal dah dier..
al-fatihah utk die..
sbnr nyer citer nyer begini..
spt biasa aku memulakan keje di pagi hari ni remind cust byr hutang..
then..
kuar lak nama NORDIN BIN MAT TOP ni...!!
terkezut aku...
aku habaq kat kawan2 aku..
wei..aku dpt list nordin mat top ni..
suma tercengang..
alamat umah dier kat sagil,muar, JOHOR..
org JOHOR kah dier???
adakah itu dier??
berhutang kah dier dgn telekom..
nasib baik no reply masa aku contact dier td...
klu la bini dier yg jawab,mesti dah berdrama dah kan...
hehehehehehe

18 comments:

sue_hatimanis said...

bukan ker arwah stay kat ulu tiram...
mmg arwah orang johor...
nama mungkin serupa kot...

fhad said...

gilo ah.. die mmg org johor pun.. nnt if kol bini die mintak no fon eh... hahah

cik EPAL said...

siapa nordin?? xkenal pon..haha :D

meera said...

to cik epal:
la..kamu tak kenal ker???
ala yg buat bom dan bom kat negara indonesia tu..hissshhh...tak ikuti berita ea...tp dah lama dah berita ni...
huhuhuhuhu

meera said...

TO SUE:
ada org ckp yg kat muar tu umah bini dier...

meera said...

to fhad:
ko nk ngurat bini dier ker???hahahah
ok la tu...pastu mintak petua dari bini dier camner wat bom ea...
hahaha

sue_hatimanis said...

wakakakaka...fhad kalau dpt petua wat bom,
mau dia bom seopis dia tu kang..
takpun dia wat kuih bom jer sudah...

fhad said...

hahaha... aku taw bini die jande berduit.. wakaka.. sue xmolah kuih bom.. nnt tersilap igt ayam lagi.. hahaa

aRi sHu said...

nordin mat top dah mati!!
nordin mat top dah mati!!
(bukan i yg ckp eh..ada org ckp)
hehehe..

meera said...

to sue:
i know that guy...
yg suka kat cud tu kan...
heee...

meera said...

to fhad:
roti bom la...ayam la...
haahaha

enyheartsdiamond said...

nordin mat top???
x penah tawu pon pasal dya..;)

meera said...

TO ANY:
hisshhh budak kecik ni....student la patut nyer kene amik tahu...tu la...
dok study hard sgt...
heee

Budak Malu818 said...

mungkin,pelanduk 2 serupa kot?
awk..dier dh xader dah..
jd,yang idop ney xusah perkatakan ape2..

meera said...

to budak malu818:
mmg la dier dah takder...maner ada kate paper pun kat dier...cuma terkejut jer...mmg itu rumah bini dier..

fikaryna79 said...

meera..awek2 yg jadi penyambut tetamu majlis tm 2 x nak masuk gadis melayu ker..semer come lote n ayu2 gitu.huhu..

iDAN said...

semua penyambut tetamu tu memang cantik, tapi saya tertarik dengan rumah kayu tu?.. ceritalah sikit tentang rumah itu; meera!

iDAN said...

betul ke DNA tu kata dia, entah-entah org lain; asal media menafikan dia, kemudian mengiyerkan pula!.

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..