? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Thursday, November 12, 2009

KL!!!! im cominggggggg.....

yes!dpt jugak aku turun kl yg rasanyer dah lama sgt tak turun kaki ke kl ni...tgh hari ni cukup 2 keta = 8 org aku n the geng gerak ke kl..plann MCM bidang terjun ni...smlm aku dpt berita ni dari member aku yg keje setempat dgn aku ar..
YUP...AKU TERCALON UNTOK WAKIL JOHOR LEISURE HUNT ni untuk SELURUH TELEKOM....BESTNYER....!!!!
hopefully team JOHOR MENANG yer...
in the same time terasa happy gak kerana maslah aku tanggung skrg ni susut skit demi sedikit...heee...
thanks to my B coz give me spirit to dont give up..i'm alway remind that...
LOVE U SO MUCH LA!!!!

akan ku update aktiviti2 aku di kl t yer...akan di susuli hari isnin ni...tu pun klu aku keje...kalau aku penat,aku cuti....YEA!!! hee...

14 comments:

Yanie said...

meera....bley g pameran pengantin skali eh...he3

aRi sHu said...

uhuk nak ikot gak!!!
g sorang2 je die eh?
x ajak skali pun..
bwk balik PIALA and HAMPER tau..
ahaks..

@nn said...

fuiyoo...mira g kl la...nk itot gak..huhu...
hope bungkusan ni mujarab ek mira...aminnn

Ms.Independant said...

Meera, nape ade gambar produk tu skali???
Frh pena gune gak tp dh stop!
Hehehe

:P

enyheartsdiamond said...

engat dtg nk jumpa eny;)

ayie said...

hoh..,,,,,,,,,,gkl...................

meera said...

to yanie:
ala yanie...tak sempat la nk g pameran tu...huhuhuhu...

meera said...

to shud:
mira ada bawak 2 hadiah tau...hee..

meera said...

to ann:
insyaallah ann...



to farah:
farah penah guna ea???naper stop???

meera said...

to eny:
klu sempat.sis dah dtg jmpa eny tau...huhuhuhu

Wadi Unung said...

oooo.. dh plan awal2 eah nk cuti hari isnin.. hehehe. x di nafikan, memang penatkan gugu gaga miera.. hehe

iDAN said...

meera kl tu kat mana agaknya tempat suka bershoping... tak kan asyik sogo saja!.

meera said...

to ida:
uittt...tak plan pun tau nk cuti smlm...mmg dah tak larat bonar la masa nk bgn tido tu...
heee

meera said...

to idan:
uittt...tak ke sogo pun...tak pernah lg ke sogo lg..huhuhuhuh

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..