? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Wednesday, November 11, 2009

biler nak STOP ni....

sedih nyer...sob sob sob...naper nasib aku bgni???naper aku tak leh jadi cam org lain???sedih nyer...rasa mcm terasing jer rasa...dah mcm2 cara aku buat...dah usaha mcm2...dah banyak kuar duit utk settlekan masalah ni...tapi naper stil samer jer...makin teruk lak tu...umur lak makin meningkat...patut nyer dah leh stop dah benda2 ni suma...tapi kenapa masih tak nak stop...
STOP LA...
YA ALLAH...
KAU TABAH KAN LAH HATI KU, YA ALLAH...

11 comments:

Ms.Independant said...

Mslh pe ni meera?

putra said...

apa yg takleh nk stop ni??

enyheartsdiamond said...

aminnnnn...

Putra Al-Maliki said...

stop untuk aper nie meera?

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

meera said...

to farah:
masalah peribadi la farah...huhuhuhu...biarlah rahsia dulu...t dah tiba masanyer mira bgth ea...

meera said...

to putra & putra al-malik:
heee...



to eny:
aminnnn....

kiki lala said...

salam, problm apa ni?
apa pun hope awk
sntiasa sabar n tabah

sue_hatimanis said...

la..meera..
macam berat jer masalah ni..
apepun kuatkan semangat yer..
i know you're strong..
sue doa terbaik utk meera..

meera said...

to sue:
haah sue...
mmg berat pun masalh ni...mira redha jer skrg ni..minta kuat kan ati jer skrg ni...



to kiki:
thanks kiki coz drop ur comment here..n thanks 4 ur advise..

SUHANA said...

Naper nie mira..sedey jerk sue tgkk..kalu der mslah share ler..may bley kurgkan cket prblem tue..!!

meera said...

to sue:
tak der paper la sue...skrg ni mira dah ok skit...sue sihat??

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..