? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Monday, July 27, 2009

hasil keje aku selama ni...

2 tahun berkhidmat kat TM..akhirnyer berjaya gak aku amik sebiji benda alah ni..walaupun comel,walau pun belum boleh bwk(lom ada lesen utk benda ni)..tp bertekad akan amik pd 1 september ni..(sbb lesen utk amik benda ni dah murah beb...hehehe)nk beli yg besar,tggu la aku naik pangkat dulu..hehehe..jadi exect ker..aku trs amik yg power2 punyer...ahaks..berangan dulu takper kan..tp comel tak barang ni??mmg sesuai sgt kan utk wanita..igt nk amik KALER PINK,TP MCM JEMBU SGT LOR..HEHEHE..tension la g keje asik jem jer..hari2 jem..BOSAN dah...nekad..klu cuaca baik jer nak bwk benda ni..hujan jer tak kot...dah dpt agak lom ape benda yg di maksudkan..jeng..jeng..Jeng..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..



comel tak???hehehe...

scuter honda icon (black)

22 comments:

yaya said...

shumil mcm owner die..heheh

meera said...

hehehe..maner sama la scuter tu dgn mira...

umie said...

comel...sesuai sgt ngan mira...

meera said...

to umie:
sesuai ea ngan mira?hehehe..minah tudung merempit jap gi..heee

lengcipan said...

hmm..
bleh try no tu..
berhati-hati menunggang motosikal..

sue-ladygenjos said...

uit...sue pun akan dapat menatang ni one day dari den..den tak larat nak anta sue ulang alik ke kerja...kihkihkih..boleh ler kita merempit di danga same2...

p/s: comeyla..tapi kalau kaler pink lagi lew comei..nak2 ltak bakul kat tgh tu...boleh ler taruk si cud kat dalam bakul tu nnt..:D

aRi sHu said...

uit..suka suki je nak letak kita dlm bakul eh..hehehe..ingt kita kecik sgt ke muat dlm bakul motor..

biler la cik meera nak bwk g ofis nie..nak tumpang..hehe..

meera said...

to sue:
eleh..;eh la sue ada org bg..mira beli sendiri jer tau..huhuhu..dah ada tanggungan dah..
sue amik lakaler pink..pastu kiter wat club minah scooter lak..kiter suh cud beli gak scooter tau..pastu lepak kat danga..ok tak sue?
hehehe

meera said...

to abg leng:
ewah2..no itu jgn main2 lor..ada ong punya..hehehe..lom ada lesen lagi la abg leng..tunggu bulan 9 ni nnti...

meera said...

to cud:
tunggu bulan 9 nnti mira bwk cud naik my black k..hehehe...black ke nama scooter ni??ok jgk kan..hehe..tak kira..nk cud beli scooter ni gak...

aRi sHu said...

color putih ade tak? baru betul my white horse..hehe..

meera said...

to cud:
ada gak cud..cun gak tu..aper lg..belilah..

fhad said...

pergh bau kedai la... haha.. nak tumpang g kje bole cik mira? jgn ajak cud ngn sue.. kite due sudah.. hahaha... meg bwk dtg cni fhad test drive before mira amik lesen bole?

meera said...

to fhad:
nk tmpang g keje ea..??t tunggu mira letak ekzos rocket dulu..baru fhad leh test drive my black..hehehe..lor..tak yah ajak cud n sue ker??kang dorg jeles t camner??hehe

aRi sHu said...

ewah en fhad lain mcm je bunyi..ade ape2 ke dgn cik meera kite?? agagaga..

buaya said...

salam ziarah..

dijemput menjadi follower sy ..

www.buaya-merah.blogspot.com

buaya said...

kalau nak follow sy add follow kat bwh skali blog sy...

ok tq,

http://www.buaya-merah.blogspot.com

Zumairi said...

kalau jalan jem...mmg senang celah motor ni ;-)

fhad said...

to cik cud.. uish manede pape.. saje je nak rasmi kan moto black cik mira kite tu.. hahah

meera said...

to zumairi:
betol3..


to fhad:
betol3 jgk tu...hehehe

BUJANG SUSAH said...

pinjam moto leh

meera said...

to bujang senang:
nk pinjam ea??g pinjam kat kedai motor tu..lg byk motor yg boleh dipinjamkan..hehehe

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..