? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Sunday, July 19, 2009

spent time wit family..syoknyer....

ni pic smlm..sebenarnyer aku tak berapa ok hari sabtu lepas..satu hari suntuk duk dlm bilik jer..pastu baran tak tentu pasal..pasal hal lain,family aku yg terkena tempias...
tp thanks la kat ma n pa yg memahami ank perempuan dier ni sorg...hehehe
tekalah ni kat ner???cepatt teka...msti tau nyer kan...hehehehe...tekalah sendiri ea..
next pic...

hah!!!dah tau kan kat ner..ala..dah tak femes lg dah air terjun ni..huhuhuhu...aku tak mandi pun..sbb time2 rmi org ni msti bilik air nnti ramai org....dah la aku seorg penggeli..kan mcm2 lak kat dlm bilik air tu nnti...hehehe

ni bapak aku..muda kan..hehehe...comel gak seperti aku..ahakss..yg sebelah tu saper lagi klu bukan nuar..

my papa massage badan..kihkihkih...

tak sah klu aku tak letak pic aku..bersama ibunda tersayang..muah..muah..muah...

huhuhu...naik puncak yg paling tinggi kot kat air terjun ni...
tangga yg paling penat aku daki..tol la..aku dah kurang bersenam..semput gak aku naik tangga ni...mcm maner nk naik tangga kat batu cave ni?????

n last2 kitorg singgah kat muzium kota tinggi..pg la..free jer tau masuk..best punyer....


8 comments:

ayie said...

hu..hu...
macam pernah tengok tempat nih....
wah..best la mira g jalan2 ngan famili ek...

meera said...

TO AIE:
best la aie..maner ader yg tak best...dulu2 yer arr enjoy dgn kawan2..skrg dah dewasa ni lagi2 dah single,best sgt2 spent time ngan family tau....

aRi sHu said...

oooo tak ajak pun eh??

::::LAdY FAFA:::: said...

waaaaaaaa besh2..mang besh!!

meera said...

to cud:
camner nak ajak...budak tu asik ngedate jer...hehehe

meera said...

to lady fafa:
tak berapa best sgt pun..just enjoy jer...

Nurul Liyana said...

hehe.
prangai mira totally same like me. baran xtntu psl.
2 yg my parents bring me to tman. hehehe
bes! lme x mndi manda. hehehe

meera said...

to nurul liyana:
tu la kan..tp dier dtg biler nk dtg bulan..hikhik..

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..