? ??????????????Welcome To My Page (Sexy)? ????? ?????? ???Rating: 3.7 (6 Ratings)??10 Grabs Today. 707 To
tal Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Welcome to My Page (Floral)? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (11 Ratings)??10 Grabs Today. 2917 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Inst CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Wednesday, July 15, 2009

lepas satu,satu dtg..huhuhu

ntah la...aku rasa lain jer rini...pas satu,satu ujian melanda diri aku ni...tp aku cuba bertahan..tak nak jadi lemah lagi..tak pasal2 aku jadi pendiam rini kat ofis..sorry la kawan2..takder kene mengena pun dgn korang...jgn risau ea..cuma masalah luar kadang2 aku terbawak2 sampai ke tmpt keje..aku tau aku tak patut wat camni..tp..ntah la..kepala ni bengang giler la..ni suma pasal LINGUAPHONE nyer pasal..DAMN LA!!!to my pa n ma..i'm so sorry..kakak tak tau pun leh jadi camni..tp atas nasihat seorang insan yg baru ku kenali ni,Alhamdulillah..aku kembali tenang...thanks to that GUY..tapi fikiran aku mmg kusut sesangat dari mlm td smpi ke skrg..huhuhu..i need to relax...i need somebody to care me..OMG!!!Y I'M SO LONELY..


padan muka aku saper suh ketawa sakan smlm n kelmarin..kan dah sedih..huhuhu

24 comments:

sue-ladygenjos said...

mcm serius je bunyi ni...
ari sabtu jom turun pasir gudang..
meh story kat sue..k..
apepun mira,
u must always keep strong.
tomorrow will be better than today ok?
:) ~*jgn sedey...

VirginBitter said...

kawan2 sentiasa berada...incase pape pun try je cite what ur problem..kitorg kwn2 akan beri pendapat yg berguna...chaiyok..jgn mendungkn ari2 anda..byk warna warni kat luar tu...rugi tau..

fhad said...

mira nape ni? ape kene ngn linguaphone tu? tipu awk ke? erm bese la tu.. name punkehidupan kan.. setiap kehidupan mesti ade pancaroba... tu sume dugaan... harap mira sabar ok.. take care beb.. alone? insyaallah u will found sumone nnt. relax je..

Marina Melow said...

Hello!
Are you so lonely? That's bad. Cheer up!
I loved the blog's background.

aRi said...

meera nape ni??
ada problem ke?
jom kte share problem same2
hehe..

meera said...

to sue:
mmg serius la sue..NTAHLA..KDG2 SMPI JADI BLUR TAK TAU APER NAK WAT...kdg2 tak tahu nk story kat saper..mira tak kuat la sue nk tempuh dugaan cmni..tp aper pun,thanks care me..t insyaallah klu ada masa mira ke pasir gudang,..tgk lasilap2 mira bwk cud skali..hehehe..

meera said...

TO VIRGINBITTER:
thanks 4 ur good advise..alhamdulillah setakat ni kawan yg mira kenal skrg ni byk menasihati saya..thanks korang..

meera said...

TO FHAD:
fhad tau ker pasal LINGUAPHONE tu??tu la..hidup ni penuh dgn PANCAROBA kan..hehehe mcm lagu GREY SKY MORNING lak..insyaallah..maybe tak akan lonely suatu masa nnti..hee

meera said...

to marina:
thanks coz visiting my blog..

meera said...

to cud:
hehehe..cud bukan tahu ke sikit byk pasal mira..

ayie said...

nape ni mira....
elek la...jgn marah2..
jgn sedey2....
kang dah tak comei..
ha...ha..ha..
relek k...
thanks bg award kat aie juga....
ngeeeeee.............

fhad said...

erm taw gak la pasal tu.. tapi skit2 je.. mmbr pun ade bli gak menatang tu dlu.. pastu kene kencing je.. ape ntah dorng nak.. duit lesap je..

meera said...

to fhad:
bukan kene kencing jer..suka2 ati jer nk bwk naik mahkamah..mmg shit la LINGUAPHONE..biar dier bankrupt je lagi bgs...klu bgs takper gak..

Anonymous said...

mira..mira...
smalam mira sedih ea...
npe xcte kt org...?
or cte la kt spe2 yg mira selesa nk cte..
pttla muke smalam mengerikan..
hihihi...
tp ari ni nmpk ok jek..siap nyanyi2lg....cheer up girl...

alfi said...

meera psl ape lingaphone tu?? xtau cite pun.. (T_T)

meera said...

to aie:
aper la aie ni..mira sedih dan geram jer..maner ader mare2..hehehe

meera said...

to aninymous aka ann:
hehehe..dah agak dah ni mesti ann..takder la..mira klu bermasalah mira suka diam..dan tunjukkan muka ngeri tu..tp harini dah leh cenyum dah...alhamdulillah...

meera said...

to cud:
linguaphone kaki outa..menyesal mira amik kursus tu cud....

aRien de GreaT said...

meera.sbr yer..cmtu la hidup..de jer dugaan..tpi 4 sure u cye la..nnti msti Allah jnjikan sesuatu yg lebih baik,sbb tu skunk die bg ssh dlu..huhu..insyaAllah..

manx a.k.a AEF8080 said...

sabo je la cik meera...nk uat cmner bnda dh jd...life goes on the way it does

fhad said...

aiayakkk.. gler ah nak saman2... mcm bgus je dorng tu.. mira wat relax je.. xdenye dorng brani.. cakap je tu.. byk g bende dorng nak tipu.. heheh... so mira wat tataw je surat2 die bg ke ape.. ok..

meera said...

TO ARIEN:
thanks arien 4 ur advise..tu la tahun byk sgt dugaan yg dtg dibandingkan dgn tahun2 lepas...mgkn mira susah skrg..senang kemudian hari..insyaallah..

meera said...

to aef8080:
thanks...

meera said...

to fhad:
camner nak relax fhad..redha jer la..ada kang mira g hq dier kat kl t kang ..huhuhuh

About Me

My photo
jay bee, johor, Malaysia
nama sebenar DHAMIRAH ASILAH ROHIMEE..org luar slalu panggilku mira je..nama ASILAH tu jarang org panggil...kesian jugak nama tu...nama dah elok panjang,panggilnye seco'et jer..hee..duk kat skudai..bulan 8 ni besday yg ke-24..makin tua dah aku..huhuhu..hobi sukan bersukan..klu leh nk joging hari2 bg tmbh stamina..my mission ada satu..tp biarlah rahSia dulu..hee..oppss..thanks coz visit my blog..

my baby n adik..hee

my baby n adik..hee
sebenarnyer aku ank sulung dari 4 org adik beradik..n bwh2 aku sumanyer lelaki..ni la dier..baby n adik..tp abg(anak kedua ma n pa) takder lg pic yg terbaru..takper la..t kakak letak kan gmbr abg time baby2 dulu ea..hehe..love them so much too..dah bujang2 dah adik2 aku ni suma...hee...dah leh jd bodygurd kakak klu kakak g jalan2 nnti..

my fwenn...

my fwenn...
my kawan2 yg setia dgn ku..hikhik..